''Impactul'' cu un anumit sentiment este dureros de fiecare dată. Tristeţe, fericire, iubire. Dacă eşti trist, este evident că doare. Dacă eşti fericit, înseamnă că ai fost cândva trist, aşa că tot doare, căci nu ştii cum şi când sau dacă fericirea se va consuma. Cât despre iubire, doare din orice punct de vedere. Sentimentele sunt fascinante, dar dureroase şi greu de explorat. Le simţi, dar oare le înţelegi cu adevărat?

Ce vreau să spun este: Realizezi vreodată că un sentiment aduce cu el mai multe? Realizezi câte implică o trăire de-a ta? Un sentiment?
E bine să te avânţi pe drumuri necunoscute, să te opreşti să admiri şi să observi fiecare lucru. Să priveşti. Aşa poţi distinge fericirea adevărată de cea închipuită. Tristeţea ce va dura, şi care ar putea chiar să se transforme într-o depresie -ceea ce e cam greu, pentru că depresia este o boală- o poţi distinge de tristeţea de care-ţi imaginezi că suferi. Iubirea falsă o poţi separa mai uşor de iubirea pură. 
Nu toţi înţelegem cum e să simţi, în adevăratul sens al cuvântului. Şi nimeni nu ştie cum e să nu simţi. Oare cum ar fi o lume în care nimeni nu simte nimic? În care toţi suntem nişte fantome..Nişte spirite lipsite de trăiri, de amintiri, de sentimente..



Sorry, I think too much sometimes.

2 comentarii:

Well, I think I wanna be a ghost without feelings

E oarecum logic :)). Vorbind de tine. Că alţii n-ar vrea.

Trimiteți un comentariu

Şi-acum..Comentează.

About this blog

Nothing is impossible as long as you believe.

Music

People haven't always been there for me but music always has.

Books

A room without books is like a body without a soul.
Un produs Blogger.

Blog Archive